Безплатни видео уроци ще гледат ученици от две школа в Хасково

...
Безплатни видео уроци ще гледат ученици от две школа в Хасково
Коментари Харесай

Безплатни видео уроци за ученици от Хасково и Димитровград

Безплатни видео уроци ще гледат ученици от две школа в Хасково и Димитровград. Те са част от най-мащабния портал за гратис образование в света - Кан Академия, който ще бъде показан през днешния ден.

Презентации ще има пред ученици и учители в езиковата гимназия “Проф. доктор Асен Златаров ” в регионалния град преди обед, а следобяд ще се организира образование за преподавателите от школо “Пенчо Славейков ” в бригадирския град. Ще им бъде обяснено по какъв начин се работи с портала.

Срещите ще се водят от екипа на съдружие “Образование без раници ” и се показват в партньорство с Центъра за креативно образование.

Платформата е доста комфортна, защото  разполага с близо 10 000 видео урока и с над 100 000 интерактивни извършения. Порталът се употребява  от над 50 милиона консуматори в над 190 страни. Той е  преведен на над 30 езика, като на български има над 2000 видео урока. Обхванати са предмети от 1. до 12. клас, както и от подготвителните модули от университетското обучение. Поместени са и доста извършения, публикации и задания по математика, компютърно програмиране, компютърни науки и биология. Учителите и родителите ще  могат да направляват и наблюдават напредъка на децата, с помощта на мрежата, в която са вписани.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР